logo

Butik

 

Foto:

Kom gärna in och prata foto med oss! Vi har god produktkännedom, brett sortiment och arbetar med välkända varumärken. Hos oss hittar du kameror, objektiv och alla tillbehör du behöver för en komplett utrustning, amatör som proffs. 

 

Kikare:

Oavsett om du är på jakt efter en handkikare eller en tubkikare finns flera modeller och märken att välja på. Vi har bland annat kikare från Swarovski, Kite, Ziess, Steiner, Pentax, Kamakura mm.

 

Mobiltelefoni:

Vi säljer mobiltelefon kontant eller med abonnemang. Vi är återförsäljare för Tele2 och 3 och har de senaste modellerna i lager. Självklart hjälper vi dig också med mobilt bredband från Tele2, 3 och Net1.

 

Dator/Surfplatta:

Bärbara datorer och surfplattor kan du köpa direkt i butiken kontant eller med abonnemang. Stationära datorer och skärmar är beställningsvaror med ca 2 dagars leveranstid.

 

Comhem/Digitaltv:

Vi hjälper dig med TV, Bredband och Telefoni från Comhem! Du får med Box och Modem, så du kan börja använda din utrustning direkt

 

Kom ihåg:

Att vi även säljer TV, Ljud och andra hemelektronikprodukter. Merparten av dessa produkter har 2 dagars leveranstid. Kom in till oss i butiken så får ni veta mer. 

 

 

Öppettider:
Måndag – Fredag 10:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 15:00Se Även

Hantverkargatan 11 1956-1968

Butik

27364-029

Atelje

27411-012

Gravidfotografering